Вашата кошница

Няма добавени продукти.

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

I.ДОСТАВКА

 1. Стоките, поръчани от www.lemar.bg, се доставят до посочен от Потребителя адрес на територията на Република България.
 2. Пратките се доставят и предават на лицето, посочено като получател, на упълномощено от получателя лице или на законния му представител.
 3. Пратките се доставят от куриерска фирма Еконт https://www.econt.com/ , съгласно общите и условия за доставка https://www.econt.com/econt-express/common-terms
 4. КРЕАТИВИТИ ШОП“ ЕООД може по всяко време да променя фирмата доставчик, без да е длъжна да информира предварително Потребителя.
 5. Когато Потребителят (или упълномощено от него лице) не бъде намерен на посочения адрес и не може да се установи връзка с него по телефона в този момент, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от Потребителя.

II. ЦЕНА НА ДОСТАВКАТА

1. При поръчка на Стоки на стойност над 99 (деветдесет и девет ) лева доставката е безплатна за Потребителя.

2. При поръчка на Стоки на стойност под 99 (деветдесет и девет) лева се заплаща доставка с фиксирана цена от 5,80 (пет лева и осемдесет стотинки) лева до офис на Еконт или Спиди и 9 лева (девет лева) до адрес.

III. СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

 1. Срокът за доставка до адрес в гр. София е в рамките на 2 (два) до 3 (три) работни дни;
 2. Срокът за доставка до други населени места в Република България е в рамките на 5 (пет) до 7 (седем) три работни дни;
 3. Във всички случаи „КРЕАТИВИТИ ШОП“ ЕООД има право да удължава посочените срокове за доставка с до 7 (седем) работни дни, за което Потребителят дава предварително своето съгласие.
 4. Сроковете за доставка се удължават при официални празници и/или почивни дни със срока на неработните дни.
 5. Сроковете за доставка започват да текат от датата, на която Потребителят получи автоматичен e-mail за потвърждение на поръчката от системата на Електронния магазин.
 6. „КРЕАТИВИТИ ШОП“ ЕООД не носи отговорност за забава в случай, че забавянето е по вина на куриера/превозвача и/или поради независещи от „КРЕАТИВИТИ ШОП“ ЕООД обстоятелства.

IV. УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ

 1. Потребителят заплаща поръчаните от него Стоки с наложен платеж – заплащането се осъществява в момента на доставката на Стоката. Дължимата цена на стоката и цената на доставката се предава на куриера/превозвача.
 2. Всички посочени на Сайта цени са в български лева и с включен ДДС.
 3. „КРЕАТИВИТИ ШОП“ ЕООД има право едностранно да променя цените на Стоките по всяко време и без да уведомява предварително Потребителите. Потребителят се съгласява да заплати цената, която е била посочена на Сайта по време на извършване на Поръчката, независимо дали тя е по-ниска или по-висока от актуализираната в последствие цена.

Ако имате въпроси или се нуждаете от съдействие, моля свържете се с екипа на „КРЕАТИВИТИ ШОП“ ЕООД на e-mail:store@lemar.bg или
на телефон +359877244416